Etichetarea eficientă este misiunea noastră!

Suntem aici pentru tine! Brandul de etichete ZINTA a fost creat de o echipă de profesioniști, cu experiență, conștienți de nevoile și provocările procesului de etichetare. Avem pasiunea, cunoștințele și tehnologia necesară pentru a livra întotdeauna servicii de calitate. Indiferent dacă aveți nevoie de etichete simple, imprimate în cantități mici sau de etichete rezistente, necesare în procesele industriale, Zinta este partenerul care poate livra rapid si eficient.

Eticheta potrivită face diferența

Știm că o etichetă poate contribui la succesul produsului tău. De aceea, luăm fiecare comandă în serios, punem pasiune în ceea ce facem, astfel încât afacerea ta să beneficieze întotdeauna de etichete profesionale, de calitate.

Suntem mândri de ceea ce facem

Suntem o echipă de profesioniști. Venim din medii diferite și avem experiențe diferite. Dar ne leagă angajamentul față de “lucrul bine făcut” pe tot parcursul procesului. Așa că ne asumăm că vă vom oferi întotdeauna servicii la cele mai înalte standarde de calitate.

15 ani de experiență & 50.000 clienți mulțumiți

Peste 50.000 de clieți au ales ZINTA ca furnizor principal pentru procesul de etichetare. Acest lucru se datorează flexibilității, adaptabilității și profesionalismului de care dăm dovadă în fiecare interacțiune. Oferim consultanță și soluții personalizate, astfel încât afacerea ta să iasă pe plus de fiecare dată.

O parte dintre clienții care ne-au ales

Îți plac produsele Zinta?

Îți plac produsele Zinta?