Role de etichete

Gamă variată de etichete termice din hârtie, plastic sau material textil
cu diverse forme și dimensiuni.

În funcție de nevoile afacerii tale, poți alege dintr-o gamă variată de etichete termice ZINTA din hârtie, plastic sau material textil cu diverse forme și dimensiuni. Etichetele termice pot fi obținute prin două metode de printare: direct termic sau prin transfer termic.
Descoperă care sunt avantajele fiecărui tip și care este mai potrivită pentru activitatea ta!

Etichete direct termice

Etichetele direct termice Zinta sunt etichete eficiente din punct de vedere costuri și ușor de utilizat deoarece nu necesită utilizarea unui ribon. Imprimarea se realizează printr-un proces specializat ce folosește un cap de printare termic pentru a încălzi selectiv zone din hârtia ce este acoperită cu un strat termo-senzitiv. Imaginile se formează în zona expusă la căldură.
Majoritatea etichetelor direct termice sunt monocrome, dar există și anumite imprimante ce oferă posibilitatea de a produce imagini în două culori (roșu și negru).
Sunt ideale pentru aplicațiile care nu necesită stocarea etichetelor pe termen lung și nu se recomandă folosirea lor în medii cu temperaturi înalte sau expuse direct la lumina solară.

Calitate bună a printului

Ideale pentru printarea codurilor de bare.

Rentabile

Pot fi produse volume mult mai mari de etichete datorită capacității de a printa cu viteze mai mari.

Ușor de utilizat

Nu este necesarară schimbarea tonerului, cartușului de cerneală sau a ribonului.

Versatile

Pot fi folosite atât imprimante industriale cât și mobile.

Sustenabile

Datorită materialelor folosite și a lipsei ribonului, etichetele direct termice sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

Etichete transfer termic

Etichetele Zinta realizate prin transfer termic oferă imagini clare, de înaltă calitate, extrem de rezistente. Printarea se realizează prin topirea cernelii pe bază de rășină sau ceară transferând-o pe etichetă cu ajutorul capului de printare. Odată topită, cerneala este absorbită de hârtie ceea ce îi asigură rezistența în timp.
Printarea prin transfer termic poate fi folosită pe diverse tipuri de materiale precum: hârtie, o gamă largă de materiale sintetice, inclusiv metalizat, transparent, fluorescent, sidefat.

Pentru a obține etichete de calitate este foarte important ca ribonul folosit să fie selectat în funcție de tipul de material folosit. Mixul potrivit de materiale și adeziv le va oferi utilizatorilor etichete ce rezistă la temperaturi înalte, expunerea la raze ultraviolet, chimicale, produse dezinfectante ș.a.

Calitatea imprimării

Texte, imagini sau coduri de bare printate la o rezoluție înaltă.

Durabilitate

Etichete pot fi folosite timp îndelungat.

Diversitate

Pot fi printate aproape orice tip de imagini.

Fiabilitate și costuri mici de întreținere

Comparativ cu imprimantele matrix, laser sau inkjet.

Versatilitate

Permit printarea pe o varietate aproape nelimitată de materiale.

Îți plac produsele Zinta?

Îți plac produsele Zinta?

Direct termic vs. transfer termic